Optimalno zdravje

lg display
md display
sm display
xs display

Hrana naj bo vaše zdravilo
in vaše zdravilo naj bo vaša hrana.

Aristotel

Polnovredna hrana
in čista voda

Uživajte hrano, ki vsebuje potrebna hranila in encime,
da se lahko telo kakovostno razvija in obnavlja.
Dnevno pijte zadostne količine čiste vode.

Gibanje in vadba
na svežem zraku

Brez vsakodnevnega napora telo zakrni
in se ni sposobno zdraviti in obnavljati.
Kisik je osnova bistvenih procesov v telesu.

Zdravilni počitek in
aktivno razstrupljanje telesa

Spanje je čas zdravljenja in obnavljanja telesa.
Telo potrebuje pomoč, pri odstranjevanju strupov,
ki jih dnevno vsrka iz okolja ali pridobi s hrano.


Polnovredna hrana in čista voda


Vzemite v roke jabolko (ali kakšen drug sadež) in si ga oglejte. Okoli 70% njegove sestave je voda. Ostalo so najrazličnejši minerali, vitamini, kovine v sledovih, encimi in verjetno še marsikaj.
Kaj pa korenček (in ostala zelenjava). Za njegovo sestavo velja podobno, kot za jabolko.
Imate radi mačke ali pse? Tudi zanje velja podobno, kot za sadje in zelenjavo. Okoli 70% njihove sestave je voda. Ostalo so najrazličnejši minerali, vitamini, kovine v sledovih, encimi, bakterije in virusi in verjetno še marsikaj.
Enako za vsa ostala živa bitja - vključno s človekom.
Ko boste sadje ali zelenjavo pojedli bo vaš organizem pri prebavi lahko uporabil vodo, ki je v njem. Encimi, ki jih sadje ali zelenjava vsebuje bodo pospešili prebavne procese in sodelovali pri obnovi in gradnji vašega telesa. Pri tem bodo uporabili mikro in makro hranila v hrani.
Vitamini se bodo vključili in pospešili gradnjo novih celic in zaščito telesa pred škodljivimi virusi.
Prebava bo potekala hitro in tekoče saj bo v prebavnem traktu pretežno alkalno okolje, ki je primerno za človeku koristne bakterije in encime. Odpadne snovi se bodo hitro izločale iz telesa in ne bodo povzročale škode.
Po obroku se boste počutili lahkotno in polni energije - odličen temelj za pozitiven pogled na dan pred vami.

Sedaj pa posezite po okusni pici (otroci bodo takoj za).
Vsebuje le okoli 10% vode, nič vitaminov in nič encimov, vendar obilo kemičnih dodatkov, kot je NaCl (kuhinjska sol, po domače), sladkor, kemične dodatke za vonj, okus in barvo. V mesu (če niste vegeterijanec) pa še ostanke zdravil (večino industrijsko vzgajanih živali je bolanih), pesticidov, gnojil in raznih dodatkov za hitro rast živali (saj poznate reklo - čas je denar).
Ko boste pico pojedli bo vaš organizem za njeno prebavo moral manjkajočo vodo vzeti drugje v telesu. Zaradi tega bo vaše telo postopoma dehidriralo. Prebavni procesi bodo potekali počasi saj v hrani ni encimov, ki bi jih pospeševali. Kemikalije, ki so dodane hrani so za organizem strup. Telo bo aktiviralo dodatno energijo, da bi se jih znebilo preden bi povzročili škodo.
V hrani ni potrebnih hranil. Zaradi tega bo telo postopoma postalo podhranjeno in vam bo neprestano pošiljalo opozorilne signale (utrujenost).
Prebavni proces bo se upočasnil, okolje v prebavnem traktu bo postajalo vse bolj kislo in neprimerno za za človeku koristne bakterije in encime. Zaradi upočasnjene prebave se bodo škodljive snovi ponovno vsrkavale v kri. Telo vas bo na to opozarjalo z glavoboli.
Po letih takšnega prehranjevanja se telo ne bo več sposobno spoprijemati s podhranjenostjo in zastrupljenostjo, kar vam bo jasno pokazalo z boleznijo.

Vsebuje vaša hrana 70% vode?


Naravna sestava rastlin in živih bitij vsebuje okoli 70% vode.
Hrana, ki ne vsebuje 70% vode je za vaš organizem škodljiva in strupena!Gibanje in vadba na svežem zraku.Limfni sistem je specializiran za odstranjevanje odpadnih snovi iz tkiv, vendar je potovanje limfe predvsem posledica premikanja skeletnih mišic. Po domače povedano - da bi limfni sistem deloval potrebuje naše sodelovanje - vsakodnevno gibanje in vadbo.
Ostale koristi gibanja in vadbe na prostem so pospešeno znojenje, globje dihanje in boljše delovanje črevesja. S skupnim imenovalnikom - pospešeno razstrupljanje telesa.

Praktično pri vseh procesih v telesu sodeluje kisik. Če ga v telesu ni v zadostnih količinah potekajo procesi nepopolno ali sploh ne. Študije kažejo, da v se v okolju bogatem s kisikom rast rakavih celic zelo upočasni. Velja tudi obratno - če je kri revna s kisikom je to odlilčna osnova za rast rakavih celic.


Zdravilni počitek in aktivno razstrupljanje telesa

Mike Arney

Mike combines an expert technical knowledge with a real eye for design. Working with clients from a wide range of industries, he fully understands client objectives when working on a project, large or small.


Tim Davies

Tim is an experienced marcoms practitioner and manages projects from inception to delivery. He understands the synergy between great design and commercial effectiveness which shines through on every project.


Michele Lampa

Be a creative director is a hard task, but Michele loves what she does. Her combination of knowledge and expertise is an important pillar in our agency.


Jaye Smith

Jaye began making websites when animated logos and scrolling text were cool, but has since found a love for simplicity, creating websites that are a pleasure to browse. Monkey Island Fan.

We Are Hiring!

Do you want to be one of use? Sure you want, because we are an awesome team!. Here we work hard every day to craft pixel perfect sites.

Contact UsDESIGN SOLVE PROBLEMS


From the purely practical to the richly philosophical, design is the solution to a host of challenges.WE CREATE COOL STUFF
DASHBOARD
Take a Look
UI DESIGN
Take a Look
ANDROID PAGE
Take a Look
PROFILE
Take a Look
TWITTER STATUS
Take a Look
PHONE MOCKUP
Take a Look


DESIGN CREATES EMOTIONAL CONNECTION


There’s more to design than meets the eye. It’s when it meets the heart that design creates a meaningful, lasting connection with the audience.WE ARE STORYTELLERS

Jaye Smith

Published Aug 30.

We Define Success

Armed with insight, we embark on designing the right brand experience that engages the audience. It encompasses both the strategic direction and creative execution that solves a business problem and brings the brand to life.

In the create phase, the big idea is unleashed to the world through different media touchpoints. This is when we watch the audience fall in love all over again with our client’s brand.

Read MoreMichele Lampa

Published Aug 28.

A Beautiful Story

Armed with insight, we embark on designing the right brand experience that engages the audience. It encompasses both the strategic direction and creative execution that solves a business problem and brings the brand to life.

In the create phase, the big idea is unleashed to the world through different media touchpoints. This is when we watch the audience fall in love all over again with our client’s brand.

Read More
CRAFTED IN NEW YORK, USA.


Some Address 987,

+34 9884 4893

|


THANKS FOR VISITING US
Contact Information

Some Address 987, NY
+34 9884 4893
+34 59855 9853
agency@blacktie.co
wqfq@blacktie_co
BlackTie Agency

Newsletter

Register to our newsletter and be updated with the latests information regarding our services, offers and much more.

Support Us

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Created by BlackTie.co - Copyright 2014